Τηλεφωνικές παραγγελίες: 211 800 7336
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 50.00 έως 2kg

Στρώμα Ύπνου Queen Comfort Elevated Intex 64444

C1584
Στρώμα ύπνου με εσωτερική αντλία και διπλό πάνελ, κατάλληλο για να προσφέρει μέγιστη άνεση σε κάθε περίσταση.
99.00
+
Εξαντλήθηκε
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

Περιγραφή

Το κορυφαίο μονό στρώμα της Intex διαθέτει όλες εκείνες τις προδιαγραφές, για να σας προσφέρει μέγιστη άνεση και ξεκούραση και πληροί όλες τις προδιαγραφές, οι οποίες σας δίνουν την αίσθηση ότι κοιμάστε σε κανονικό κρεβάτι. Το στρώμα Intex 64444 έχει διαστάσεις: Μ191 x Π99 x Υ51 cm, με διπλό πάνελ, με άριστης ποιότητας βελούδινη επίστρωση και ενσωματωμένη, ηλεκτρική αντλία αέρος για περισσότερη ευκολία στο φούσκωμα / ξεφούσκωμα, η οποία συνδέεται και με κλασική αντλία αέρα. Διαθέτει τεχνολογία Fiber-Tech ™ με κατασκευή διπλής στρώσης, όπου χιλιάδες εξαιρετικά ισχυρές, ελαφριές ίνες πολυεστέρα παρέχουν ένα ανθεκτικό και στιβαρό στρώμα αέρα. Οι ίνες δεν αλειώνονται με την πάροδο του χρόνου. Χάρη στην κατασκευή Fiber-Tech ™, το κρεβάτι αέρα σας δίνει τη σταθερότητα και την υποστήριξη που χρειάζεστε για έναν εξαιρετικά καλό και ξεκούραστο ύπνο. Το στρώμα ανήκει στη σειρά Dura-Beam® plus και διαθέτει το πλεονέκτημα ότι προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή από ένα συμβατικό στρώμα αέρα. Αυτό το κρεβάτι δεν καταρρέει γρήγορα και παραμένει σταθερό ακόμη και όταν τρυπηθεί. Δεδομένου ότι τα στρώματα αυτής της σειράς είναι σχετικά υψηλά, παρέχει καταπληκτική αίσθηση ξεκούρασης. Απόλυτα αξιόπιστο και πρακτικό, αποθηκεύεται και μεταφέρεται πανεύκολα με την ειδική τσάντα που το συνοδεύει! Η καλύτερη επιλογή για τις διανυκτερεύσεις σας στην ύπαιθρο ή το εξοχικό!

Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις: Μ191 x Π99 x Υ51 cm
  • Αεροθάλαμοι: 1
  • Σάκος Μεταφοράς: Ναι
  • Ενσωματωμένη Τρόμπα: Ναι
  • Αντλία Ενσωματωμένη: 220-240 V
  • Τεχνολογία: Fiber-Tech
  • Μέγιστο φορτίο: 136 kg
  • Βάρος: 8 kg

  • Λοιπά Χαρακτηριστικά
  • Όλα τα προϊόντα της Intex είναι πιστοποιημένα τόσο με το ASTM F-963 standart των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και με την Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης EN-71 (για χρήση της ένδειξης CE)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ - ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΠΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή Όλων
Αποδοχή Επιλογών