Τηλεφωνικές παραγγελίες: 211 800 7336
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 50.00 έως 2kg

Μπάλα Γυμναστικής (Toning Ball) Amila 1Kg Κωδ. 84701

G1147
Η Toning Ball 84701 της εταιρείας Amila είναι το κατάλληλο αξεσουάρ για ενδυνάμωση και απαραίτητη για μαθήματα aerobic, yoga, pilates αλλά και αποκατάστασης!
Από 3.70
2.86
Κέρδος: 0.84 (23%)
+
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 1 έως 3 ημέρες

Περιγραφή

Υψηλών προδιαγραφών Toning Ball 84701 της εταιρίας AMILA! Διαθέτει πολύ ωραία υφή και είναι ανθεκτική στη χρήση και στη φθορά που μπορεί να οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες! Με το ιδανικό βάρος 1kg που διαθέτει, αποτελεί ένα εξαιρετικό βοήθημα για την απόκτηση ενός καλλίγραμμου, ευλύγιστου και ισορροπημένου σώματος! Ιδανική επιλογή για ασκήσεις pilates, κινησιοθεραπείας και αποθεραπείας έπειτα από έντονη άσκηση ή καταπόνηση των μυών και των ιστών του σώματος! Ένα κορυφαίο προϊόν για το γυμναστήριο ή το σπίτι με την υπογραφή της AMILA!
Αυξήστε την ένταση και αναζωογονήστε όλο το σώμα με αυτές τις μικρές και ευέλικτες toning ball. Εύκολες στην μεταφορά ενσωματώνονται σε μια ποικιλία ασκήσεων που οδηγούν σε υγιείς μύες. Ιδανικές για να αυξήσετε την ένταση σας σε ασκήσεις στο στρώμα, ή σε ασκήσεις σε όργανα γυμναστικής!

Χαρακτηριστικά

  • Υλικό: PVC - Άμμος
  • Διαστάσεις: 11cm
  • Βάρος: 1Kg

Συντήρηση, καθαρισμός: Αποθηκεύστε τις toning ball σε ξηρό και σκιερό μέρος, αποφεύγοντας την απευθείας έκθεση στις ακτίνες του ηλίου. Μην ακουμπήσετε τίποτα πάνω από τις μπάλες που θα οδηγήσει στο ξεφούσκωμα τους. Κρατήστε τις μακριά από πηγές θερμότητας, και μην χρησιμοποιείτε διαβρωτικά καθαριστικά. Εάν χρειαστεί, καθαρίστε τα βρώμικα σημεία χρησιμοποιείστε έναν συνδυασμό βιολογικού αιθέριου ελαίου και νερού, σε ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε απαλό σαπούνι σε πιο απαιτητικούς λεκέδες. Σιγουρευτείτε ότι ο καθαρισμός δεν έκανε πιο ολισθηρή την επιφάνεια

Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή Όλων
Αποδοχή Επιλογών