Τηλεφωνικές παραγγελίες: 211 800 7336
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 50.00 έως 2kg

Πισίνα 732x132cm Intex Metal Frame 28262

P0104
Μία πολύ μεγάλη πισίνα εξωτερικού χώρου με μεταλλικό σκελετό, ιδανική αγορά για απίθανη δροσιά όλο το καλοκαίρι!
Από 1,450.00
1,250.00
Κέρδος: 200.00 (14%)
+
Εξαντλήθηκε
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

Περιγραφή

Η εντυπωσιακή πισίνα του κοριφαίου ομίλου Intex 28262 Metal Frame θα σας προσφέρει όλα όσα απαιτούνται για φοβερές στιγμές δροσιάς και διασκέδασης για εσάς, τους φίλους και την οικογένειά σας. Η πολύ κομψή πισίνα έχει Διαστάσεις: Διάμετρος 7.32 Χ Ύψος 1.32 m και προσφέρει ένα ευρύ πεδίο για κολύμπι και παιχνίαδια.
Οι δεξαμενές της σειράς Metal Frame διαθέτουν έναν πανίσχυρο μεταλλικό σκελετό από ατσάλι, το οποίο υπόσχεται τεράστια αντοχή έναντι της σκουριάς και κάθε λογής φθορές, που ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν σε ένα εξωτερικό περιβάλλον. Στο εσωτερικό περιλαμβάνεται ένα κομψό και εκλεπτυσμένο πάνελ σε θαλασσί χρώμα με μωσαϊκό σχέδιο, το οποίο έχει δομή από τριπλή επίστρωση PVC, πανίσχυρο απέναντι σε σκισμές και το ποίο ας εγγυάται μέγιστη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο χρόνος συναρμολόγησης της δεξαμενής κυμαίνεται από 30 - 60 λεπτά και δεν απαιτούνται ειδικός εξοπλισμός ή τεχνικό προσωπικό.
Η δεξαμενή περιέχει ειδική αντλία φιλτραρίσματος των υδάτων με λειτουργία στα 9.464 Λίτρα/ Ώρα  (Intex 28634)η οποία λειτουργεί με την βοήθεια ενός εσωτερικού χάρτινου φίλτρου τύπου Α (Intex 29000). Η αντλία είναι το σπουδαιότερο κομμάτι της πισίνας, καθώς μέσω αυτής πραγματοποιείται ο καθημερινός καθαρισμός του νερού και απομακρύνονται κάθε ειδών ρύποι όπως άμμος και χώματα, έντομα, τρίχες, φύλλα και άλλα ενοχλητικά σκουπίδια. Η συντήρηση του νερού πραγματοποιείται μέσω της αντλίας, των χημικών και των βοηθητικών εργαλείων - αξεσουάρ, τα οποία σας διευκολύνουν με την διαδικασία.
Η συσκευασία περιλαμβάνει οδηγίες χρήσης στην ελληνική γλώσσα και ειδικό DVD για την συναρμολόγηση και την χρήση της δεξαμενής. Mαζί με την πισίνα θα λάβετε την ειδική σκάλα για εύκολη πρόσβασή στο νερό, τάπητα για να τον τοποθετήση κάτω από την δεξαμενή και ειδικό προστατευτικό κάλυμμα. Θα παραλάβετε την πισίνα σε συσκευασία Self Box, την οποία χρησιμοποιείτε κατά την αποθήκευσή της. Η απόλυτη επιλογή για δροσερά και απολαυστικά καλοκαίρια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο δικό σας χώρο!

Intex®: Πρόκειται για ένα εμπορικό σήμα, το οποίο είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στον κλάδο του. Η Intex παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως πισίνες, φουσκωτά spa, στρώματα ύπνου & θαλάσσης αλλά και χιλιάδες ακόμη είδη, πάντα επίκαιρα και μοντέρνα, τα οποία ενσωματώνουν την πιο προηγμένη τεχνολογία και εντυπωσικό design. Τα προϊόντα της Intex, πριν φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών, υπόκεινται σε διεξοδική εξέταση και υποβάλλονται σε μια σειρά δοκιμών, προκειμένου να προσδιοριστούν και να απελευθερωθούν προς πώληση όλα εκείνα που αγγίζουν το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Η Intex αποτελεί αναμφίβολα ένα γιγάντιο Brand, το οποίο είναι σήμα κατατεθέν για την αξιοπιστία, την ποικιλία και τις προσιτές τιμές εδώ και δεκαετίες. 

Χαρακτηριστικά

  • Πισίνα με μεταλλικό σκελετό και αντλία νερού
  • Εσωτερικές Διαστάσεις: Διάμετρος 7.32 Χ Ύψος 1.32 m
  • Υλικό: PVC τριπλής επίστρωσης για αντοχή σε φθορές
  • Χωρητικότητα Νερού: (90%) 47.241 Λίτρα
  • Αντλία: 220-240 volt, 9.464 Λίτρα /ώρα (Intex 28634)
  • Ανταλλακτικό Φίλτρο: Τύπος A (Intex 29000)
  • Σκάλα
  • Υπόστρωμα
  • Προστατευτικό Κάλυμμα
  • Αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης σε συνοδευτικό DVD
  • Βάρος συσκευασίας: 142.3 kg
  • Συσκευασία: Shelf Box
  • Κατάλληλη για 6+ ετών
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή Όλων
Αποδοχή Επιλογών