Τηλεφωνικές παραγγελίες: 211 800 7336
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 50.00 έως 2kg

Πισίνα 549x274x132cm Swing Ultra Frame Rectangular

P0266
Ορθογώνια πισίνα Swing με εξωτερικό σκελετό, αποτελεί την καλύτερη επένδυση για ένα δροσερό καλοκαίρι γεμάτο βουτιές και παιχνίδια στο νερό.
Από 1,250.00
750.00
Κέρδος: 500.00 (40%)
+
Εξαντλήθηκε
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

Περιγραφή

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον υπέροχο ελληνικό ήλιο και την μαγεία του καλοκαιριού και απολαύστε μοναδικές στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους σας με τις φανταστικές πισίνες Ultra Frame από τον κορυφαίο όμιλο της Swing. Η σειρά με τις παραλληλόγραμμες δεξαμενές διαθέτει έναν πανέξυπνο σχεδιασμό και μέγεθος, προκειμένου να είναι σε θέση να εγκατασταθούν ακόμη και σε αυλές με πιο στενή διαρρύθμιση. Έχει διαστάσεις 5.49 Χ 2.74 Χ 1.32 m με παραλληλόγραμμη δόμηση, η οποία έχει το φοβερό πλεονέκτημα του πιο διευρυμένου περιβάλλοντος κολύμβησης και είναι ικανή να σας προσφέρει την χαλάρωση και ευεξία που προσφέρει μία συμβατική πισίνα, με τη διαφορά ότι αυτή βρίσκεται στο κατώφλι του σπιτιού σας. 
Οι πισίνες Ultra Frame και κατατάσσονται μεταξύ των πιο ισχυρών και στιβαρών δεξαμενών με μεταλλικό σκελετό. Το σύστημα μηχανικής ασφάλισης και κλειδώματος ακριβείας, βελτιώνει τη συνολική ποιότητα, ανθεκτικότητα και σταθερότητα τους. Είναι πολύ εύκολη η συναρμολόγησή τους επειδή το σχήμα επιτρέπει στα κομμάτια να ταιριάζουν μεταξύ τους τόσο ομαλά και με ασφάλεια ώστε να μην χρειάζονται ξεχωριστές καρφίδες ασφάλισης. Διαθέτει πανίσχυρο μεταλλικό σκελετό, ο οποίος ενισχύει την σταθερότητα της δεξαμενής και σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο την πισίνας σας, καθώς είναι αδιαπέραστο όσον αφορά τις διαβρώσεις και φθορές και σας εγγυάται μακροχρόνια χρήση. Το εσωτερικό μέρος της πισίνας αποτελείται από ένα θαλασσί ψηφιδωτό πάνελ, το οποίο έχει επένδυση PVC με τριπλή επίστρωση υλικού, γεγονός που το κάνει άκρως ισχυρό με υψηλές αντοχές στις διατρήσεις, τα κοψίματα και τις τριβές.
Η πισίνα συνοδεύεται με Αντλία Krystal Clear  και προσφέρει το πιο οικονομικό και το πιο οικολογικό σύστημα φιλτραρίσματος των υδάτων. Κανένα άλλο σύστημα στην αγορά δεν συνδυάζει τις απαλές, εξονυχιστικές, περιβαλλοντικά ευαίσθητες ιδιότητες διήθησης και αποκομιδής απορριμάτων, όπως αυτό της χαλαζιακής άμμου (δεν περιλαμβάνεται). Η αντλία απαιτεί τάση: 220 V, έχει κατανάλωση ισχύος: 0,65 kW, φιλτράρει έως και  2000 Λίτρα/ώρα. Η αντλία είναι το σπουδαιότερο κομμάτι της πισίνας, καθώς μέσω αυτής πραγματοποιείται ο καθημερινός καθαρισμός του νερού και απομακρύνονται κάθε ειδών ρύποι όπως άμμος και χώματα, έντομα, τρίχες, φύλλα και άλλα ενοχλητικά σκουπίδια. Η συντήρηση του νερού πραγματοποιείται μέσω της αντλίας, των χημικών και των βοηθητικών εργαλείων - αξεσουάρ, τα οποία σας διευκολύνουν με την διαδικασία. Τέλος, Ο ενσωματωμένος διακόπτης GFCI (διακόπτης κυκλώματος βλάβης γείωσης) απενεργοποιεί αμέσως την αντλία αν το ηλεκτρικό ρεύμα έρχεται σε επαφή με το νερό, καθιστώντας την εμπειρία σας στην κολύμβηση πιο ασφαλής.
Για την τοποθέτηση και συναρμολόγηση της πισίνας δεν απαιτούνται ειδικές εργασίες, παρά μόνο μία επίπεδη επιφάνεια, αλλά ούτε και ιδιαίτερα εργαλεία ή εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, καθώς στήνεται σε μόλις 60 λεπτά πανεύκολα. Επίσης, η πισίνα δύναται, κατόπιν ειδικής επεξεργασία του εδάφους, να τοποθετηθεί εντοιχισμένη στο έδαφος. . Θα παραλάβετε την πισίνα σε συσκευασία Self Box, όπου και την ξανατοποθετείτε και την αποθηκεύετε για το διάστημα που δεν θα την χρησιμοποιείτε. Η απόλυτη επιλογή για δροσερά και απολαυστικά καλοκαίρια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο δικό σας χώρο!

Χαρακτηριστικά

  • Πισίνα με Μεταλλικό Σκελετό και Αντλία Άμμου
  • Διαστάσεις Εσωτερικές: 5.49 x 2.74 x 1.32 m
  • Διαστάσεις Εξωτερικές: 6.05 x 3.30 x 1.32 m
  • Υλικό: PVC τριπλής επίστρωσης για αντοχή σε φθορές
  • Χωρητικότητα Νερού: (90%) 17.870 Λίτρα
  • Αντλία Άμμου : 220-240 volt, 2,0 m3/ώρα
  • (Η άμμος ΔΕΝ περιλαμβάνεται)
  • Βάρος συσκευασίας: 97Kgr
  • Συσκευασία: Shelf Box
  • Για άτομα ηλικίας 6+
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή Όλων
Αποδοχή Επιλογών